Monday 28 March 2011

2011 Süper Kahraman Filmleri Takvimi

Özellikle 2011 yılının Nisan ayından başlamak üzere, sinemalar süper kahraman filmleri ile dolup taşacak. Hangi filmler bizi bekliyor, kaçırmamak için bu sene gelecek filmlerin bir listesini ve Türkiye'de gösterime girecekleri yaklaşık tarihleri çıkarmaya çalıştım. 2012 ye yönelik bir liste de takip ediyor.

Nisan 2011 : Thor



Avengers'e hazırlık niteliğindeki filmler serisinde en yakında izleyeceğimiz film Thor olacak. Viking tanrısı Odin'in oğlu olan Thor'un insanlar arasına yollanmasını konu alan filmin oyuncu listesinde Natalie Portman hemen göze çarpıyor.

Nisan 2011 : X-Men First Class



Charles Xavier'in mutant okulunu ilk kurmasını ve yakın arkadaşı Erik Lensherr (Magneto) ile yollarının nasıl ayrıldığını konu alan filmi Layer Cake ve Stardust'ı da yöneten Matthew Vaughn yönetti.

Mayıs 2011 : Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides



Süper kahraman filmi olmasa da merakle beklenen bir başka film serinin 4.sü. Johhny Depp'in yanısıra Penelope Cruz'un da kadroya katılmasıyla beklentilerimiz iyicene yükseldi. Film de Depp ve Cruz gençliğin kaynağını bulmak için yola çıkıyorlar.

Temmuz 2011 : Green Lantern



DC Comics imzalı çizgi romanı 1940 larda başlayan Green Lantern'in filminde vasat Sandra Bullock romantik komedisi "The Proposal" ndan hatırlayabileceğiniz Ryan Reynolds canlandıracak süper kahramanımızı. Bir test pilotunun yeşil bir yüzük sayesinde elde ettiği süper güçleri evrendeki barışı sağlamak amacıyla kullanmasını konu alıyor film.

Temmuz 2011 : Transformers: Dark of the Moon



İkincisi benim için hayal kırıklığı olan serinin 3. sünü yine Michael Bay yönetiyor ve filmde Autobotlar ile Decepticons arasındaki savaş bu sefer aya taşınıyor. Megon Fox'ın bu sefer yer almadığı filmde bayan baş rol oyunucusu olarak Victoria Secret güzeli Rosie Huntington-Whiteley yer alıyor.

Temmuz 2011 : Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2


Daha fragmanı yayınlanmamış serinin son filminde Harry, Ron, ve Hermione'nin Voldemort'a karşı son savaşlarını izleyeceğiz.

Eylül 2011 : Captain America: The First Avenger



Avengers' in vizyona girişinden evvelki son bağlantılı film olan Kaptan Amerika, 2. dünya savaşı sırasında Amerika'nın süper asker yaratma deneyleri sonucunda süper güçler kazanan Steve Rogers'ın Amerikayı koruma çabaları anlatılıyor. Filmde Kaptan Amerikayı, Fantastik 4lü serilerinde Human Torch'u da canlandırmış olan Chris Evans oynayacak.

2012 de yayınlacanak süper kahraman filmleri ise ilgili yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...