Thursday 31 March 2011

2012 Süper Kahraman Filmleri Takvimi

2011 yılına ait listemizden sonra 2012 yılı ile devam ediyoruz. 2012'de de pek çıkamayacağız sinemalardan, bir çok umut verici süper kahraman film bizi bekliyor. Maalesef fragmanları yayınlanmamış durumda hiç birinin.

The Avengers

Iron Man 1-2 ile başlayan ve 2011 yılındaki Thor, Captain America filmleri ile devam eden seri "The Avengers" ile son bulacak. Diğer filmlerde de izlediğimiz yada izleyeceğimiz Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson ve Samuel L. Jackson gibi isimler oynayacak. Filmin yönetmeni ise Buffy, Angel ve Firefly gibi dizilerin yapımcısı Joss Whedon.

The Wolverine


X-Men Origins: Wolverine'den sonra yine Hugh Jackman'ın oynayacağı bir devam filmi bizi bekliyor. Konunun Frank Miller ve Chris Claremont imzalı 1982 yapımı çizgi romandan alınmış olması elbette beklentiler arttırıyor bu sefer. Bu sefer Japonya'da samuraylara karşı dövüşecek süper kahraman.

Batman : The Dark Knight Rises


Christopher Nolen'ın yönettiği Batman serisinin 3. filmi, belki de tüm bu filmlerin arasında en heyecan verici olanı. İlk iki filmin inanılmaz başarısı, Nolan'ın diğer filmlerindeki başarısı, tabii ki beklentiyi arttırıyor. Christian Bale, Gary Oldman, Morgan Freeman ve Michael Caine li kadroda bir değişiklik olmaz iken, Catwoman rolünde Anne Hathaway ve Nolan'ın Inception'ınından hatırlayabileceğimiz Joseph Gordon-Levitt katılacak.

Superman : Man of Steel


2012 de vizyona girecek super kahraman filmlerinden bir başka beklenti yaratanı yeni Superman filmi, lakin filmi 300 ve Watchmen'i de yönetmiş olan Zack Snyder yönetecek. Bu durumda tabii, filmdeki görselliğin çok üst seviyede olacağını tahmin edebiliyoruz. Superman rolünde "The Tudors" isimli dizide de rol almış olan Henry Cavill, babası rolünde ise benim için şaşırtıcı bir isim, Kevin Costner rol alacak.

Bonus: Men in Black III
1997 ve 2002 de çevrilen iki filmden sonra bittiği düşünülen Men in Black serisi Will Smith ve Tommy Lee Jones'lu kadrosu ile 2012 yılında geri dönüyor.

Bonus 2: Iron Man III
Şu an için proje aşamasındaki filmin 2013'de vizyona girmesi planlanmış.

Bonus 3: Wonder Woman Dizi
Bu esasında 2011 de başlayacak sanırım. Gerçi Wonderwoman zaten bir gereksizdir kanımca. Üzerine birde başrolde Adrianne Palicki oynuyor. Tanımayabilirsiniz, bir iki dizide oynamış ama esas hayatımda izlediğim ek kötü filmlerden biri olan Legion'da oynamış olması ağzımın tadını iyicene bozuyor.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...