Saturday 2 April 2011

Thor : Çekicim olmadan asla!


Thor için ilk olarak üstteki poster yapılmıştı. Posterde Thor ile ilişkilendirebileceğimiz hiç bir öğe olmadığı gibi, Chris Hemsworth'un suratının üzerine kırmızı arka plana rağmen bembeyaz yazıları koymak kimin fikriymiş merak ettim. Zaten poster de Thor'dan çok The Knight's Tale'in posterine benziyor bence.

Aşağıdakine bakarsak ise, bildiğimiz sevdiğimiz Rome yada Spartacus posterlerinin aynısı. O kadar ki, posterin üzerindeki yazıda geçen Iron Man ibaresi garip durmuş nerdeyse, gözümü alıyor. Herhalde yapımcılar ortaçağ dramalarını seven kitleyi de filme çekmek istiyorlar.


Bir aşağıda da en son yayınlanan poster var. Bu biraz daha Thor'u anımsatsada, aşağıdaki Marvel'ı görmesek 300 yada hatta Gladiator bile diyebilirsiniz. Sanırım çizgi roman la çok özdeşleştirip, çizgiromanı tanımayan sinema seyircisini kaybetmek istemiyorlar. Yoksa kolaylıkla en aşağıda bulabileceğiniz bilindik Thor çizimlerine benzer bir kaç poster yaratabilirlerdi.

Sonuç olarak yayınlanan 3 posterde de Thor'u çekici elinde olmadan görüyoruz, oysa Thor'u Thor yapan elindeki çekici değil midir? Hadi bir de miğferindeki kanatlar olsun. Onu bile 3. poster de birazcık göstermişler. Bakalım filmde bizi neler bekliyor merak ediyorum.

2011 Süper Kahraman Filmleri Listesi
2012 Süper Kahraman Filmleri Listesi




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...