Thursday 2 June 2011

Süper kahraman - Haydut karışımı Kaptan Amerika Posterleri

kaptan amerika 2011

2011 süper kahraman filmleri arasında beklediklerimizden biri olan Kaptan Amerika'nın 3 adet posteri yayınlanmış, yazının sonunda bulabilirsiniz, ancak Thor posterleri hakkında yazdıklarımı birebir buraya kopyalayabilirim. Posterler tam bir hayalkırıklığı, umarım film Thor'da olduğu gibi posterlerin aksine güzel olur.

Öncelikle süper kahramanımızın kıyafeti, aşağıdaki çizgi roman karesinde görebileceğiniz üzere mavidir. Belki biraz koyu bir mavi ama kesinlikle siyaha çalan lacivert değildir.Bel kısmındaki beyaz kırmızı şeritler ön plana çıkar, gölgede bırakılmaz. Hele maske tam bir komedi. 2. sınıf filmlerde kötü karakterin parayla tuttuğu çetenin giydiği maskere benzemiş. Sanki süper kahraman değil banka soyguncusu. Küçük beyaz kanatlara zaten hiç girmiyorum. Poster o kadar karanlık ki, kırmızı eldivenler nerdeyse hiç dikkati çekmiyor.

Bir tek kalkan biraz süper kahramanımızı çağrıştırıyor ama o da karanlık, gölgeler arasında. Çıkarın kalkanı, Punisher'a daha fazla benzemiyor mu? Bir tek elinde silahları eksik sanki veya Nick Fury de olurmuş.

captain america movie poster red skull
captain america movie poster

kaptan amerika poster

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...