Monday 21 February 2011

Nba All Star Smaç Yarışması 2011



Canlı izleyemedim ama sonra tüm smaçları izledim youtube vasıtasyıla. Bence kelek tadı veriyor artık, önceden kimin kazanacağı belli olan ve tamamen şov amaçlı olan yarışmalar. Hadi Howard ve Robinson arasındaki superman ve kryptonite geyikleri güzeldi de, Griffin'in pota altındaki arabanın kaportası üzerinden bastığı smaç için bu kadar tantana gerçekten şaka gibi. Ondan evvel yaptığı Carter smacı bence çok daha güzel ve estetik. Gel gegelim ilk tur smaçlarında finala kalmayı kesinlikle hak etmedi bence. Ama o arabanın all-star salonuna geldiği zaten yarışmadan evvel duyulmuştu, eh o kadar getirmişler arabayı, Griffin de bir şekilde finale kalacak elbet.

Ibaka'nın ağzıyla kuş tuttuğu smaç orjinaldi bence. Mcgee'nin ilk tur smaçlarıda çok tekrar olmasına rağmen çok güzeldi ama son smaçta herhalde bırak Griffin alsın demişler, çok basit bir smaç deneyip, bıraktı şampiyonluğu Griffin'e.

Aşağıda da Marko Milic'in iki smacı var. İlki motorsikler üzerinden (1:30 dan sonra başlıyor), ki bence Griffin'in kaportasından yüksektir. İkincisi ise bir Honda arabanın üzerinden, tamam araba spor araba, yüksekliği daha az ama yinede kaporta üzerinden değil doğru dürüst ortasından zıplıyor Milic.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...